Εξειδικευμένοι τύποι για την λίπανση της ελιάς με σύμμαχο την ποιότητα !

Εξειδικευμένοι τύποι για την λίπανση της  ελιάς με σύμμαχο την ποιότητα !

Εξειδικευμένοι τύποι για την λίπανση της ελιάς με σύμμαχο την ποιότητα !

Στο κατάστημα μας θεωρούμε της λίπανση της ελιάς σοβαρή υπόθεση και σας προτείνουμε λύσεις προσεκτικά επιλεγμένες απο την αγορά με αδιαπραγμάτευτο όρο την ποιότητα. Σε μία χρονιά με τι τιμές των λιπασμάτων να είναι αρκετά υψηλές, εξασφαλίσαμε ποιοτικά λιπάσματα σε εξαιρετικές τιμές. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα λιπάσματα που θα βρείτε στο κατάστημα μας:

  • Vittoria 21-7-14+0,2Β+0,7Fe+0.01Zn+Humus, το οποίο περιέχει 21 μονάδες αζώτου εκ των οποίων το 89% είναι αμιδικό, σταθεροποιημένο με αναστολέα ουρεάσης NBPT και το υπόλοιπο σε αμμωνιακή μορφή για άμεση απορρόφηση. Περιέχει επίσης φώσφορο και κάλιο στην ενδεδειγμένη αναλογία καθώς και βόριο, σίδηρο, ψευδάργυρο. Τό λίπασμα είναι εμπλουτισμένο επίσης με χουμικά απο λεοναρδίτη τα οποία αυξάνουν την οργανική ουσία του εδάφους, επιδρούν θετικά στην ανάπτυξη της ρίζας και αυξάνουν την απορρόφηση  ολών των στοιχείων και κυρίως του φωσφόρου, του σιδήρου και του ψευδαργύρου.
  • Vita-Olivo 20-6-12+7SO3+0.2B+1,3Fe+0,01Zn, περιέχει ιδανική αναλογία αζώτου φωσφόρου καλίου για την ελιά και είναι εμπλουτισμένο με βόριο, σίδηρο και ψευδάργυρο
  • Agrolivo 21-5-12+Mg+B+Zn+Ca.  είναι χημικό λίπασμα με ιδανικές αναλογίες μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων (βόριο, ψευδάργυρος) για τη θρέψη της ελιάς. Περιέχει δύο μορφές αζώτου (Ν), νιτρική και αμμωνιακή, γεγονός που εξασφαλίζει την ομαλή θρέψη της καλλιέργειας σε όλα της τα στάδια (βλαστικά, αναπαραγωγικά κλπ.), υποστηρίζοντας ιδανικά το σχηματισμό της εύρωστης βλάστησης, της πλούσιας ανθοφορίας και της υψηλής καρποφορίας. Το περιεχόμενό του σε μαγνήσιο βελτιώνει το φωτοσυνθετικό ρυθμό και συμβάλλει στη μείωση των νιτρικών ιόντων στα φύλλα. Επιπλέον περιέχει το πρωτοποριακό Calcimer®, ανθρακικό ασβέστιο θαλάσσιας προ­έλευσης υψηλής αφομοιωσιμότητας και πλούσιο σε ιχνοστοιχεία.
  • Οργανοχημικό VIORGAN 14-6-9 + 1MgO + 0,5Zn με 30% οργανική ουσία κυρίως από Viorgan compost
  • Οργανοχημικό VIORGAN 10-7-17 + 3MgO + 0,2B + 20% οργανική ουσία κυρίως από Viorgan Compost

Η ιδανική λίπανση της ελιάς εφαρμόζεται μετά από  εδαφολογική ανάλυση. Στο κατάστημα μας αναλαμβάνουμε την λήψη και αποστολή του δείγματος σε διαπιστευμένο εδαφολογικό εργαστήριο, καθώς και τον σχεδιασμό της λίπανσης (στο έδαφος και διαφυλλικά) σύμφωμα με την ανάλυση.

Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε 1,5χλμ μετά τις Μοίρες προς Τυμπάκι καθώς και στο τηλέφωνο 28920 24074.

 

Δείτε επίσης